Tomra butikksystemer inngår avtale med Serva

5. desember, 2019

TOMRA Butikksystemer inngår avtale med Serva på produsentansvar og landsdekkende innsamling av kasserte Tomra maskiner. TOMRA er verdensleder innenfor pantesystemer, med over 82 000 installasjoner i mer enn 60 land. Tomra Butikksystemer AS er det norske salgs- og serviceselskapet til TOMRA.

- Vi i Tomra Butikksystemer har de siste årene vært på søken etter alternativer på retur som kan være ganske omfattende og krevende da vi årlig bytter rundt 200 installasjoner på alle mulige sentrale og grisgrendte steder i Norge. Vi ble kjent med Serva i år, og etter noen testmåneder i konkurranse med andre var de best på blant annet pris og service. Serva har vist seg å være meget operative og leverer som avtalt, sier daglig leder Ingrid Solberg.

- Vi har lyttet på kundens behov og brettet opp ermene for at TOMRA skulle få gode tjenester fra Serva, noe som har virket. Vi takker for tilliten og ser frem til å fortsette samarbeidet og utvikle enda bedre løsninger fremover, sier daglig leder Thor Christian Wiik Svendsen.

Fornøyd gjeng! Fra venstre: Thor Christian Wiik Svendsen daglig leder Serva, Ingrid Solberg daglig leder TOMRA Butikksystemer, Morten Haugen service manager TOMRA Butikksystemer og Omar Khalid Mir Salgssjef Serva.