Serva styrker troppene

02. januar, 2019

For å nå sine mål og sikre tjenester mot kunder og samarbeidspartnere engasjeres Omar Khalid Mir som KAM fra 1. januar.

Omar har 20 års fartstid fra retail og avfallsbransjen hvor hovedfokus har vært salg, kunde- og konseptutvikling. Blant arbeidsgivere nevnes Smart Club, XXL, Ragn-Sells, Elsirk og Norsirk.

"Serva skal ta markedsandeler, og med Omar på laget vil vi få et krafttak i vårt salgsarbeide", forteller daglig leder Thor Christian Wiik Svendsen. "Jeg kjenner godt Omar fra tidligere jobber og gleder meg til å skrive enda et nytt kapittel med ham. Omar er en ressurs og praktiker som kan levere fra dag èn. Han er en entusiastisk, hardt arbeidende og jovial fyr som passer utmerket i det teamet som skal drive Serva opp og frem."

"Jeg synes Serva har mye spennende på gang og ser frem til å bli med på en ny runde med å drive opp et bærekraftig returselskap igjen sammen med Svendsen. Her har vi mange verdifulle erfaringer fra våre tidligere operasjoner i både Norsirk og Elsirk sammen, og hvor utviklingen av Elsirk har svært mange paralleller til Serva i dag. Jeg synes også at samlokaliseringen av Serva i det innovative miljøet dhub midt i Sandefjord Sentrum er meget spennende og fremtidsrettet. Her ligger det nok store synergier fremover", forteller Omar Khalid Mir.