Ny avtale med Metallco EE Norge AS

27. juni 2018

Etter lengre tids forhandlinger er det etablert ny langsiktig avtale med Metallco EE Norge AS på innsamling og mottak av EE-avfall og batterier, og behandling av EE-avfall. Avtalen vil i hovedsak ha sitt virkeområde i Hedmark, Oppland, Trøndelag og Møre- og Romsdal og innebærer mottak og behandling ved anlegg i Vartdal, Gjøvik og Trondheim. Metallco EE Norge AS er en del av gjenvinnings konsernet Metallco som har lang erfaring med mottak og behandling av alle typer jern, metaller og kabler fra privat og bedrifter.

Thor og Metallco
Fra venstre daglig leder i Serva Thor Christian Wiik Svendsen, og daglig leder Morgan Brenden og driftsleder Kjetil Lundhaug i Metallco EE Norge.

"Det blir spennende å få være med i oppstarten av et nytt returselskap. Vi har hatt en god dialog i prosessen, og intensjonen er videre utvikle samarbeidet etter hvert som SERVA kommer i gang. Metallco har samarbeidet med Thor Christian, helt siden oppstarten av EE-forskriften i 1999, og han er en fremover lent person, som har mye «guts», og kjenner bransjen og systemet godt. Vi har tro på at SERVA og Thor Christian skal lykkes.", sier daglig leder i Metallco EE Norge, Morgan Brenden.

"Vi er meget fornøyd med å lande en viktig brikke i etablering av et robust og solid landsdekkende retursystem på EE-avfall og batterier. I tillegg har vi en opsjon på håndtering av emballasje. Metallco var først ute i gjenvinningsbransjen med å etablere ISO-14001 standard og har siden den gang bygd rikelig med erfaring på området. Jeg gleder meg til å sammen med dem utvikle nye løsninger og synergier i fortsettelsen!", avslutter daglig leder i Serva Thor Christian Wiik Svendsen