Kvalitet i fokus

06. mai, 2020


Serva vokser og må derfor sikre kvalitet i videre drift. SERVA har derfor fra februar engasjert Øyvind Nielsen som skal bli med å utvikle og kvalitetssikre gode og løsninger innenfor gjeldende lovverk. Nielsen har bakgrunn fra it-industrien samt over 10 års bakgrunn fra vår konkurrent Norsirk.

- Jeg kjenner Nielsen godt fra vår tid sammen i Norsirk hvor han rapporterte til meg. Jeg ser frem til å drifte og utvikle trygge løsninger i samråd med ham, forteller daglig leder Thor Christian Wiik Svendsen.

 

 

 

Serva har nettopp gjennomført revisjon på EE-avfall (jfr. Avfallsforskriftens kapittel 1). Som nyetablert er det krav til revisjon 6 måneder etter mottak av sertifikat. Utførende var Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering AS som er akkreditert av Miljødirektoratet. Resultat var 2 avvik i kategori 2, samtidig ble det kommentert at Serva har hatt 450% overinnsamling ift forpliktelser i 2019.

Jeg var veldig spent på en av de første virkelige syretestene i Serva. Selv om vi har flere tiår med bransjeerfaring har vi stor respekt for det å bygge alt opp fra scratch. Slikt sett er vi veldig fornøyde med at vi allerede har kommet opp på et fullgodt nivå på drøye 1 år der hvor våre konkurrenter har kunnet bruke over 20 år, avslutter Svendsen.