historie

Serva er et privateid selskap etablert mai 2018 av gründer og daglig leder Thor Christian Wiik Svendsen.

Hovedaksjonær er Kim Romero som har bakgrunn fra etablering av d|rig AS. Tidligere har han bygget opp Nordens ledende aktør innenfor ombruk av IKT-utstyr, Greentech (nå Arrow Value Recovery) siden år 2000.

Wiik Svendsen har 24 års bransjeerfaring fra returselskaps-, konsulent- og gjenvinningsbransjen. Han har hatt administrative- og styreroller i flere returselskaper herunder Hvitevareretur AS, Elretur AS, Elsirk AS, Recipo AB og ERP Finland Oy, samt deltatt i oppbyggingen av det europeiske WEEE Forum. Han har videre som miljødirektør etablert miljøsatsningen i Elkjøp Nordic og etablert det i sin tid største EE-gjenvinningsanlegget i Norge for Stena Recycling.

 

Gjennom mine år i bransjen ser jeg et tydelig behov for å lage et nytt alternativ til dagens returbransje. Dette skal bygges med fokus på ydmykhet, samarbeid og utvikling med kunder, leverandører og egne ansatte. Vi skal være best på pris og miljø. Vi skal være en motor i markedet med å løfte så mange produkter som mulig til et lengre liv gjennom ombruk og være ledende på dette området.

— Thor Christian Wiik Svendsen