Avtale med Østbø for Nord-Norge

17. august, 2018

Serva har inngått avtale med Østbø AS på innsamling og gjenvinning av EE-avfall og batterier for Nord-Norge. I tillegg er det gjort opsjon på håndtering av emballasje.

Østbø er en del av Saltens bilruter konsernet som bedriver gjenvinning med hovedfokus på Nordland og Troms gjennom innsamling og anlegg i Fauske, Bodø, Mo i Rana, Mosjøen, Harstad og Leknes. Hovedanlegg for mottak og behandling vil være på Fauske.

Østbø 
Fra venstre driftsdirektør Sture Pettersen i Østbø, daglig leder Thor Christian Wiik Svendsen i Serva og avdelingsleder Stig Kristiansen i Østbø.

"Med etablering av avtale med Østbø har vi fått på plass den siste brikken som gir oss gjennomføringsevne i Nord Norge. Dermed har vi nå på plass et landsdekkende retursystem i Norge. Jeg kjenner Østbø fra forskjellige forretningsavtaler siden slutten av 90 tallet og har hatt gode erfaringer med dem. De har lang erfaring på området, noe som gjør meg trygg på at vi får både service og kvalitet på arbeidet i tillegg til at vi skal være nyskapende fremover. Jeg gleder meg til det videre arbeidet med dem." sier daglig leder i Serva Thor Christian Wiik Svendsen.

"ØSTBØ AS har drevet innsamling og gjenvinning av EE-avfall siden forskriften om EE-avfall trådte i kraft i Norge i 1999. EE-avfall har vært og er fremdeles et viktig satsningsområde for oss. Markedet rundt EE-avfall endrer seg stadig og vi er derfor svært fornøyd med at vi har fått til en avtale med Serva på innsamling og gjenvinning. ØSTBØ AS ønsker for fremtiden å ha en rolle innenfor EE-avfall. Denne avtalen gir oss en "ekstra for å stå på" innenfor EE-avfall og bidrar til at vi fortsatt kan tilby våre kunder et godt tilbud på innsamling og gjenvinning. Vi ser frem til samarbeidet" sier Sture Pettersen, Driftsdirektør i ØSTBØ AS.