Avtale med landsdekkende servicekjede Elesco Norge

11. september, 2018

Elesco Norge har 29 verksteder lokalisert over hele Norge er tilknyttet. Elesco Norge har operert siden 1995 med hovedfokus på brunevareservice (AV) som audio, DVD, videokamera, Still Digital Foto, LCD, LED, plasma, nettbrett og mobiltelefon. Elesco er også en betydelig aktør på profesjonelle systemer innenfor hotellbransjen og interaktive systemer. Siden 2009 har de videre satset for fullt på hvitevareservice (WG) og andre beslektede produkter.  Elesco Norge er landets ledende servicekjede og har hatt en kraftig vekst de siste årene. Kjeden har jevnt og trutt gjort avtale med flere av de store leverandørene til det norske markedet og knyttet til seg ytterligere verksteder.

Øystein Dagestad i full sving på reparasjon av hvitevarer hos Service Eksperten Vest.

"Vi er svært fornøyd å etablere denne avtalen og skal gjøre vårt beste blant annet på å utvikle gode og fordelaktige løsninger for håndtering av EE-avfall fra verkstedene samt løsning på produsentansvaret. Elesco Norge representerer en interessant del av verdikjeden i tillegg til at de kjenner bransjen godt. Vi takker for tillitt og ser frem til muligheter i dette samarbeidet" forteller daglig leder i Serva Thor Christian Wiik Svendsen.

Tommy Jensen, daglig leder i Service Eksperten Vest.

En av veteranene i Elesco Norge er Tommy Jensen, daglig leder i Service Eksperten Vest, som også har vært med siden oppstart i 1995 og i styret i Elesco Norge i 18 år, forteller: "Vi synes det er spennende å etablere samarbeid med en ny aktør som har nye tanker og riktig kundefokus. Vi ser frem til å spare kostnader, få bedre kontroll og se muligheter på et område som til nå kanskje har vært litt tilfeldig håndtert".